Wie zijn wij

Onze specialisatie

Talent & Organisatie is gespecialiseerd in talentgericht werken. Het is waar we in geloven en waar we iedere dag met veel plezier mee werken. We werken met een groep adviseurs en trainers die allen ruime en vaak unieke expertise en ervaring hebben met het werken met talenten in organisaties. Samen brengen we de verschillende invalshoeken bij elkaar: het perspectief van persoonlijke effectiviteit, organisatieontwikkeling, leiderschap en teamsamenwerking.

Onze achtergrond

We komen uit het veld van organisatieadvies, HR, improvisatietheater, projectmatig werken, (loopbaan)coaching, communicatie en cultuurverandering. In onze aanpak maken we gebruik van de inzichten en meest effectieve werkvormen die al deze disciplines bieden. Al jaren werken we voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven (ICT, industrie, zakelijke dienstverlening, pharmacie), overheid, semi-overheid en onderwijs.

Onze gezamenlijkheid

Als professionals delen we onze overtuiging van de waarde van het werken met talenten. We delen dezelfde hoge standaard voor de kwaliteit van ons werk en onze klantgerichtheid. Onze gemeenschappelijke passie is om mensen en organisaties een stap verder te brengen in hun ontwikkeling.

We werken graag in een co-creatie met de opdrachtgever samen. We zijn ‘hands on’ en richten ons op de versterking van het totale systeem. Kenmerkend voor ons werk is: kwaliteit, inspiratie en betrokkenheid.

Onze talentinstrumenten

We hebben uitgebreide ervaring met het werken met een grote variëteit aan talentinstrumenten. Zelf zijn we geaccrediteerd voor Insights Discovery en Clifton Strengthsfinder (de Sterke Punten benadering).

 

 

CRKBO
Een aantal van onze trainers is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Zij kunnen vrijgesteld onderwijs aanbieden als onderaanneming voor een onderwijsinstelling of een CRKBO geregistreerde organisatie.

Opdrachtgevers

Een impressie van onze opdrachtgevers:

icon-menu Toon menu icon-arrow-up Naar de top