Talent & Jij


Voor iedereen die zijn (verborgen) talenten
beter wil leren kennen en zijn sterke punten wil inzetten
om met meer succes en plezier zijn werk te doen

Weet jij …
  • wat jouw talenten zijn?
  • hoe je succesvoller en met meer plezier je werk kunt doen?
  • hoe je jouw talenten verder kunt ontwikkelen?
  • hoe jij met anderen het gesprek kunt aangaan over je talenten?
Aandacht voor talenten

Talenten zijn vaak voor de eigenaar ervan zo vanzelfsprekend dat die ze amper herkent. En wanneer ze wel in beeld zijn, is het de vraag of het potentieel van deze talenten volledig wordt benut. Aandacht voor talenten helpt je om te doen waar je in uitblinkt. En in deze tijd waarbij de balans tussen werkeisen en zaken waar je energie uit haalt steeds meer onder druk komt te staan, helpt het je ook om gezonder te werken.

In deze training staan jij en jouw talenten centraal. Je onderzoekt jouw (verborgen) talenten, ontdekt welke werkzaamheden het beste bij jouw talenten/kwaliteiten passen en hoe je deze optimaal kunt gebruiken in je werk en in je team. In een persoonlijk talentplan werk je uit hoe je jouw sterke punten verder gaat ontwikkelen en inzetten in je werk.

Maatwerk

Iedere training is maatwerk en wordt afgestemd op de specifieke wensen en situatie van de deelnemers en organisatie. Hier wordt een impressie gegeven van de mogelijke doelen en het programma.

Doelen/resultaat
  • Je kent jouw talenten en sterke punten.
  • Je weet in welke werkzaamheden je kunt excelleren en welke je energie en voldoening geven.
  • Je kunt jouw sterke punten inzetten (en nog succesvoller zijn) bij het realiseren van jouw doelstellingen.

 

  • Je kunt jouw sterke punten inzetten in de samenwerking en communicatie met anderen.
  • Je weet hoe je jouw bevlogenheid en werkplezier kunt opbouwen en onderhouden.
  • Je beschikt over een persoonlijk talentplan gericht op het verder ontwikkelen en inzetten van je sterke punten in je werk.
Praktisch

We wisselen diverse werkvormen af, variërend van zelf ervaren, experimenteren, reflecteren en het verkennen en toepassen van kennis. We gaan concreet aan de slag en werken aan resultaten die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Aan het eind van de training heb je meer inzicht in jouw persoonlijke talenten en heb je concrete acties en handvatten om hierover in gesprek te gaan met collega’s/leidinggevende en ze gericht in te zetten in je eigen werkpraktijk.

Talentinstrumenten

In de training kunnen we gebruik maken van talentinstrumenten die in de organisatie worden gebruikt. Wij zijn gespecialiseerd in Insights Discovery en Strengthsfinder, en werken ook veel met andere talentinstrumenten. Wanneer er interesse is in een talentprofiel of -scan dan adviseren we graag over de best passende optie.

Aantal deelnemers

Het maximum aantal deelnemers voor deze training is 10.

Locatie en kosten

In company trainingen worden verzorgd op de locatie van de opdrachtgever of op een gezamenlijk nader te bepalen locatie. De kosten van de training zijn afhankelijk van de grootte van de groep en eventuele keuze voor het gebruik van een talentinstrument. Wij informeren u daar graag over.

Bekijk hier het programma van Talent & Jij

icon-menu Toon menu icon-arrow-up Naar de top