Talent & Team


Voor startende, bestaande en tijdelijk samengestelde teams
die bij het realiseren van hun resultaten
meer gebruik willen maken van elkaars talenten

Effectiever en meer plezier

Vraag je je af of de talenten van jouw team goed in beeld zijn en goed worden ingezet? Of dat de samenwerking effectiever en plezieriger kan? Wil je met jouw team snel tot goede samenwerking en resultaten komen? Dan is het zeker zinvol om aan de slag te gaan met jullie talenten. Teams die de talenten van teamleden weten in te zetten, zijn succesvoller, effectiever, leren meer en hebben meer plezier en voldoening in hun werk.

Talenten in teams

In de training achterhalen jullie welke (verborgen) talenten in het team aanwezig zijn en hoe deze optimaal kunnen worden ingezet voor het behalen van de teamdoelen. Ter plekke creëer je met elkaar complementaire samenwerkingen en bepaal je wat je concreet gaat doen om effectiever te zijn. Je krijgt concrete handvatten voor de ontwikkeling van je (potentiële) talenten en kijkt wat je hierbij voor elkaar kunt betekenen. Samen stel je een plan op om de inzichten en acties een vervolg te geven in het dagelijkse werk.

Maatwerk

Iedere training is maatwerk en wordt afgestemd op de specifieke wensen en situatie van de deelnemers en organisatie. Hier wordt een impressie gegeven van de mogelijke doelen en het programma.

Doelen/resultaat
  • Jullie kennen je eigen talenten en die van elkaar.
  • Jullie weten waar jullie als team in excelleren en waar de blinde vlekken en uitdagingen liggen.
  • Jullie kunnen de aanwezige talenten effectief inzetten bij het realiseren van de team- en organisatiedoelen.

 

  • Jullie kunnen effectiever samenwerken en maken gebruik van complementaire talenten.
  • Jullie hebben de teameffectiviteit en samenwerking in het team versterkt.
  • Jullie hebben een talentkaart en teamtalentplan voor het benutten en verder ontwikkelen van jullie individuele en teamtalenten.
Praktisch, actief en inspirerend

De training is een vorm van leren door doen; jullie zijn als team het belangrijkste onderwerp van de training. De vraagstukken in het team vormen het uitgangspunt. We passen toe, verdiepen, bespreken en leggen vast. We maken gebruik van verschillende werkvormen en laten ons hierbij graag inspireren door agile, scrum en ervaringsgerichte actieve werkvormen.

Talentinstrumenten

In de training kan gebruik worden gemaakt van reeds geïntroduceerde talentinstrumenten, of van Insights Discovery profielen of de Top 5 talenten van Strengthsfinder. We kijken met jullie naar het best passende en meest effectieve hulpmiddel.

Aantal deelnemers

Het aantal deelnemers wordt in overleg bepaald.

Locatie en kosten

In company trainingen worden verzorgd op de locatie van de opdrachtgever of op een gezamenlijk nader te bepalen locatie. De kosten van de training zijn afhankelijk van de grootte van de groep en eventuele keuze voor het gebruik van een talentinstrument. Wij informeren u daar graag over.

Bekijk hier het programma van Talent & Team

icon-menu Toon menu icon-arrow-up Naar de top